Υγιεινά σνακΥγιεινή Διαβίωση – ΔιατροφήΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Γεμιστή τούρτα (Magma Cake)

Πώς να φτιάξετε ένα γεμιστό κέικ (Magma Cake) συνταγή;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Γεια σας φίλοι,

  1. Στην αρχή ετοιμάζουμε την κρέμα μας, όλα τα υλικά εκτός από το τυρί μασκαρπόνε μπαίνουν στην κατσαρόλα, ανακατεύονται και πάνε στο μάτι της κουζίνας και τη ψήνουμε μέχρι να πάρει την υφή της πουτίγκας.
  2. Όταν γεμίσει το μάτι, το βγάζουμε από τη φωτιά και το κρυώνουμε ανακατεύοντας ενδιάμεσα, προσθέτουμε τυρί μασκαρπόνε στην κρυωμένη κρέμα μας και χτυπάμε με μίξερ, η κρέμα μας είναι έτοιμη.
  3. Για τη ζύμη του κέικ μας, τα αυγά και η ζάχαρη χτυπάμε για περίπου 5 λεπτά, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και χτυπάμε, αντίστοιχα, στο αυγό, που έχει κρεμώδη υφή, λαδώνονται όλες οι πλευρές της φόρμας του κέικ με σφιγκτήρα και χύνεται το κουρκούτι του κέικ. από τη μέση. χύθηκε πάνω.
  4. Ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 35 λεπτά.
  5. Η οδοντογλυφίδα ελέγχεται και το κέικ βγαίνει από το φούρνο. Όταν βγει η πρώτη φωτιά, σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 1 βράδυ.
  6. Κατά το σερβίρισμα, περιχύνεται με σάλτσα σοκολάτας, μπορείτε να διακοσμήσετε και να σερβίρετε όπως θέλετε.
  7. Αν δεν έχετε έτοιμη σάλτσα σοκολάτας, μπορείτε να φτιάξετε σάλτσα σοκολάτας ανάμεσα στις συνταγές μου, χρησιμοποίησα τη δική μου σάλτσα. (Παρεμπιπτόντως, ευχαριστώ πολύ την αγαπημένη κυρία yeliz για αυτή την όμορφη συνταγή, αν και δεν είναι ακριβώς η ίδια, είδα αυτό το κέικ από το προφίλ της. Απολαύστε το γεύμα σας.

Γεμιστή τούρτα ( Magma Cake ) Συνταγή με φωτογραφία

Γεμιστή τούρτα (Magma Cake)Γεμιστή τούρτα (Magma Cake)
Γεμιστή τούρτα (Magma Cake)Γεμιστή τούρτα (Magma Cake)

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Back to top button